Tandis i mogon igen :(

Ska till tandläkaren i morgon igen :( Det har itne blivit bättre :( JAG VILL INTE!! Men dem skulle inte dra ut nån tand i alla fall!! Tur det.. Men om jag inte skriver än på ett tag e jag nog död :( Tack för att ni läser bloggen ändå :)

Våran pojke!

Vi har fått en MAN i vårat hem!! Välkommen Kyo 5 år! :) Hur mysig som helst älskar han redan :) Bättre bild kommer i morgon på grabben, är alldeles för trött för att anstränga mig!!

ny klänning beställd

Jag beställde en klänning till mej i dag från Nelly.com
Reverse embellished dress Khaki

Reverse embellished dress Khaki

Baksidan

Jag tyckter den är jätte fin! Och jag är glad att jag hitta en klänning som inte är Svart. Alla mina klänningar i min garderob e typ svart! 400 fick jag ge för den. läängtar till den kommer :)

Beställt!

Fick ju lön i går då får man slösa lite pengar :) Den här gången slösade jag dem dock till min lille bror Zakaria. Jag dog när jag såg den här jackan/tröjan så jag vara bara tvungen att köpa den!
Hittade en jätte rolig hemsida med kläder för barn. Och billiga var det också. :)
Bondelid Tyskland star Navy
Söööt va! Tänk lilla Zacke när han kryper på golvet med den där på i ett par jeans, naaw jag dör! :D Baby kläder kan nog vara det roligaste att köpa! :)
hemsidan heter lager-157.jetshop.se om ni vill kolla in :)

Tandvärk :(

Det blir inte bättre i tanden!!!! Jag orkar inte ha ont längre!! Käkar Alvedon som en knarkare för att slippa ha ont... Det är jätte jobbigt!! Himla tandläkare som inte kan fixa saker rätt!! ( nej tro mej hon gjorde nog inte all 100 % rätt! Allt va typ klart på 1 min o det gjorde det inte första gången). Men jag vill inte erkänna att det fortfarande gör ont.. Jag går o väntar på att det ska gå över av sig själv för jag VÄGRAR tro mej VÄGRAR att dra ut en tand. Det är typ min största rädsla att göra!!!
Klockan 11 har jag tvättstugan, känns inte alls kul.....

Nya telefonen är här! :D

Jaaaaaaaaaaaaa!! Den har kommit!! Har läääängtat så mycket!! :D
min älskling! Jag ska vakta dej med mitt liv den här gången! Dör du så dör jag! haha


Hundvakt

Just nu är Nelly hos mig. Mormor är borta så hon fick komma till mej en stund :)
Hon såg inte så glad ut när jag skulle ta kort på henne, hehe

Det gick bra hos tandis

Klar hos tandläkaren! Det tog typ inte ens 5 minuter. Lite smärta var det efter som jag har så ont i tandköttet. DEm spola rent och sen fick jag någon salva med pencillin i. Så det var bra. Hon sa att om det händer så här flera gånger så ska dem dra ut tanden! ALDRIG säger jag bara! Så nu gäller det att sköta mina tänder för jag vägrar dra ut dem!!
Fick en tuss som jag ska bita på i några timmar så värkar salvan bättre...



Jag vill inte till tandläkaren!!

Jag vaknade tidigt i dag, halv 9 faktiskt. Det är skönt o veta att man har hela dagen framför sig! Men dock vaknade jag  av min tanvärk. Jag har fått inflammation mellan min visdomstand och tandköttet. Idag är det värre än i går! Kan knappt svälja :( Så jag måste tyvärr till tandläkaren. OCH JAG MÅSTE GÅ SJÄLV!! Jag är så himmla tandläkar rädd. Det är jätte jobbigt. Jag kommer dö där inne. Jag vet att jag är 19 år och borde stå på mej och vara vuxen, men jag kan inte. Det är som en fobi.... Det bli andra gången jag går sjäkv under hela mitt liv.
Jag har haft det här problemet med tanden en gång förut. kommer inte håg vad dem gjorde då, så hoppas att det går bra :)
Så här känns det typ varje gång jag ska till tandläkaren, tyvärr.. Jag vet att när jag senare ska gå till tandläkare o betala för det så kommer jag gå dit mycket mer sällan.....

Natti Natti

Tittade nyss på Jersy Shore FY FAN vad bra det är! Är beroende!! Kan inte vänta tills nästa avsnitt tror jag!! I morogn är jag som sagt ledig. Nu tänkte jag lägga mej i sängen och titta på några avsnitt av Desperate housewives :)
God Natt <3

Älsakade Omvårdnadsklass! <3

Jag saknar:
  • Toowes pruttar i klassrummet.
  • Alla gånger jag har fått skratta med mina klasskamrater
  • När vi var i Barcelona.
  • våra lärare. Den ena galen den andra sträng
  • bilparkeringen som var våran.
  • lektionerna
  • CFL
  • grupparbetena
  • vårat första klassrum
  • Benjamin (vårat skelett)
  • Våra raggarundor när vi väl fick körkort
Jag saknar verkligen ALLT med min Gymnasie tid! Det har klart varit min bästa tid i livet. Jag har haft sådan tur att få träffa så underbara människor som jag ha skrattat så otroligt mycket med. Jag vill bara spola tillbaka tiden då vi satt i vårat nya klassrum och skulle börja i OP1. Jag vill göra om allting igen!



1:an



när vi spelade vollyboll




Sen kom tvåan och trean!



Min älskade klass i 2:an



Jag på en helt vanlig lektion...



Shaky Face blev mycket populärt i 2:an





Öppet hus i 2:an



En dag i omklädningsrummet...



I 2:an när vi åkte skridskor med SFI



Min älskade klass i Barcelona <3



Barcelona- på planet



Barcelona



min älskade Sophie. Under de här åren gav hon och jag varandra smeknamn. Vet faktiskt inte var det kom i från men det sitter kvar o vi har kallat varandra det länge :) Hon e Iris och jag är Karin :)



Min bästis camilla ;)



Sandra i sitt fina nattline-- Som vi har skrattat åt denna bild :D



En blondin!!



Två gånger va vi till Järvsö!!



Kan ni se sophies plåster?



.



Vi drog på studentkryssning! :)



Vi hade mösspåtagning



Vi hade mycket klassmys under studentveckan!



5-kamp under student veckan



Dricka i bilen, på ragga rundor ;)



Mer klassmys



Champangefrukost på stora dagen!



Champange frukoseten

Här bjuder jag på ett gäng bra videos från vår fina tid!! Värda att titta på :D



Jag och Sophie hade tråkigt när vi hade öppet hus i skolan och bestämde oss för att dansa lite. Jag bara älskar när man ser att vi slutar o dansa bara för att de var en lärare som gick förbi hahah :D



hhahah
Fy fan va jag älskar den här videon!!
Allt jag har att säga är att jag älskar och saknar min klass så otroligt mycket!! Det går inte att beskriva. Som tur är har jag en liten den sparad i biler och vidos. Men de mesta är sparat i hjärtat! <3 puss på er!

Happy Face :D

Äääntligen har jag jobbat klart mina pass i helgen! En dags ledighet sen så drar jag i gång och jobber igen från tisdag-fredag. Ledig näste helg, skööönt! Och den helgen ska jag spendera med min mamma och mina underbara syskon! Love it!! Och min mobil kommer antagligen på Måndag eller Tisdag. Och så lön på tisdag. Kan det bli mycket bättre? Nää tror inte det. :D
Jag försöker få en bra bild på tatueringen men det är inte lätt. Ska be min Sambo att hjälpa mej och ta en bra bild :) Kommer inom kort! ;)
Nää nu ska jag dra och träna mina små älskade (dock är dem inte så små längre) i gymnastik! Sen ska jag bara slappppppppa!! :d
Bara för att jag är glad just i denna stund jag skriver detta bjuder jag på tvåmycket "fina" bilder!
Happy Face Just nu!!

Skyltmax.se!

Hos SkyltMax kan man just nu få gratis skyltar! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet dörrskylt, så skickar de skyltarna inom kort! Hurra! As bra tycket jag :D Gör det ni oxå som har blogg ;)

Här är en länk till deras hemsida om ni oxå vill beställa skyltar :) Jag ska beställa en namnskylt till jobbet :)
http://www.skyltmax.se

http://www.skyltmax.se/skyltar/namnskyltar

Fredag=Jobb!

Fredag är lika med fest för dem flesta, men är lika med jobb för mig! Drar till jobbet nu och slutar 10 ikväll.. Jobbar hela helgen så det blir inget festande för mig i helgen heller!!
Ciao! Nu baxar jag Tildas cykel och åker till jobbet! Kul!

sneak peek

Får ingen bra bild på tatueringen. Är inte lätt att ta på sig själv i nacken faktiskt. Men här får ni i alla fall en lite smygtitt på hur den ser ut :) Vad det står får ni se sen :)
Det ända jag hatar med den är att jag inte kan se den själv med mina egna ögon! haha

HTC

snart e den här....Snart så snart. Jag längtar som en tok!!Fick mail i dag om att dem skickat min mobil!! Kommer antagligen i början på nästa vecka"! Me like :)

Älskar min nya tatuering!

Att tatuera mej gick jätte bra! jag oroade mej alldeles för mycket i onödan.. Gick hur bra som helst och det gjorde inte så farligt ont faktiskt. Det var värre på armen. Är jätte nöjd över hur den blev, Vi plaserade den mer i nacken än vad jag hade tänkt, men det blev bara bra! :D Nu börjar jag redan planera min tredje :D haha
Ni får nog se bild på den i morgon när jag tagit bort plasten, tvättat den och svullnaden gått ner lite :)

Tatuerings mardrömmar

Inatt har jag bara dömt om tatueringen.. Om hur dåligt de gick..Första gången hade han gjort om texen till typ tahiländska bokstäver o sa att jag inte kan ha den där jag ska ha den...Blev typ as besviken. Nästa dröm så typ blev allt fel, han hade inget ställe att tatuera mig på (det slutatde med på en skolgård) väl där hade han inte sisa saker med sig..När han kom tillbaka sa han att han inte kunde tatuera mig i dag!! Ursch va hemskt! Hoppas inget händer i dag då :) Önska mej lycka till!
Ungefär för ett år sedan. Min allra första tatuering!!

Tatuering i morgon :D ååhh!!

Jag mår bättre i dag som tur e :) I morgon är det tatuering som gäller!! Är så taggad men ändå nervös!! Ååh kommer inte kunna somna i morgon!! :D ååh längtaaar så mycket!! Ni får se bild sedan när den e klar :)
Det är en tatuering som har något att göra med Marilyn  Monroe! :) Love it!

Jag mår skit!!

Är dålig, känner mig hänging...Orkar inget o näsan rinner...Vill bara ligga här i soffan kolla på en bra film med en Ben& Jerry glass!! De skulle inte vara fel.. Inge snäll människa som kan åka o handla det åt mej...skulle vara väldigt tacksam...En half baked, säger det nu så slipper du rinfa o fråga, tack!!
Hittade en GB glass, päron splitt i frysen så får väl ta det så länge innan min Ben&Jerry kommer ( känner dock ingen smak o det suuuuger) ... Tuur att jag e ledig i morgon!!

Hemma!

Hemma igen...Bloggar mer i morgon!

Borta över helgen :)

I dag drar jag och Vera till Uppsala för att gå gymnastik kurs.. Vi ska sova i sthlm hos mamma. Jag vill verkligen inte se mej köra där..... hehe men det kommer nog gå bra :) Så ni får ha en bra helg så bloggar jag säkert när jag kommer tillbaka på söndag kväll :)

Iris <3 Karin!

Jag och Sophie har våra speciella sätt att säga god natt på! :)
E här fick hon av mej...



jag fick den här tillbaka!  ;)

Mamma I LOVE U!

-Mamma jag älskar dig <3  Tack för att du finns och för att du är så stark Jag beundrar dig verkligen!



Ny telefon beställd! =)

Nu kör vi sista gången gilt. Nu har vi beställt men ny telefon till mig. Den här gången ska jag vakta den med mitt liv!!! Nu håller vi tummarna att jag får ha den en låång tid fram över.
Jag beställde en lika som jag hade förut, en Desire S. Den kommer nog den här vecka :)

Tatuerings tid beställd!

Så nu har jag beställt tatueringstid och det blir redan i nästa vecka! :D Jag längtar som en tok!! Jag tänker inte berätta vad jag ska göra utan det får ni se när det är klart :) Men kan avslöja att det har något med Marilyn Monroe att göra :)
Min första tatuering som jag gjorde för snart ett år sedan :)



12 September!

Just nu jobbar jag. Är hemma på lunchen och har precis ätit :) Jobbar bara till klockan 2 så det är sköönt! :) Efter jobbet ska jag möta Belle på stan och vi ska gå och boka tatueringstid! :D Läängtar redan tills jag ska göra den!! :)
Senare i kväll bler det gympa med barnen och sen ska jag och Vera vara duktiga och träna lite själva :)
Om vädret tillåter ska även jag och Belle gå ut och gå :)
I morgon är jag ledig vilket är hur sköönt som helst! :D
Ha det bra! :D
Just nu; Jag i mina fina jobb kläder. Ser ni att jag färgat håret mörkt igen?



Min dag i dag!

Jag vaknade ganska tidigt i dag för att cykla till gymmet! Var dock där bara i 40 min men han träna lite. Det var skönt att vara där för det var ett tag sedan jag var där... Så nu ska jag försöka åka tid varje dag :)
Sen kom jag hem och städade lägenheten och lagade mat ( glömde dock bort kycklingen i ugnen så den blev lite fail...) Så lite vuxen poäng till mig :)
Nu ska jag alldeles strax be ge mej till jobbet och jobba några timmar till klockan 10. JAg älskar kvällspassen, det är så lungt :)
Jag just nu, jag bara älskar hur bra jag blir på bilder jämt!! haha eller inte.....

Ha det bra nu mina kära!!

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar!!

Hej! Det var länge sedan jag skrev här nu.. Men kom hem från kryssningen i går o har inte haft ork att skriva.. Kryssningen var väl så där. Första kvällen var jag så jävla trött så orkade typ inget.. Andra kvällen blev jag så full så jag somnade tidigt och minns inte så mycket.... Men men vi hade det kul ändå!
Jag ska bara säga att just nu kommer jag inte ha något liv.....Det kommer mest bestå av jobb och gympan. Jag känner redan nu att jag inte kommer att orka det här....Jag kommer typ aldrig ha tid åt att träffa  min familj i Stockholm. Det här suger verkligen!! Det är inte kul längre... Jag vet inte om jag kommer orla jobba här i ett år till!  :(

RSS 2.0