Shopping, nytt i garderoben!

I dag var jag och brudarna till Gävle och shoppade! Jag var tvungen att hitta nya kläder till kryssningen :) I sista minuten innan vi skulle åka hitta jag lite :)
Blus från Gina, 199:- Ni får se den på sen nån annan gång :)



Leopardklänning ( den så jätte lång ut här på bilden men de e den inte på riktigt). 199:- från Gina



Jeans från Gina 499:-



Kilklacks skor från Din Sko, 499:-



Inte världens bästa bild men en svart klocka men guld o diamanter, 300;- UR&Penn :)

de va det jag fick med mej hem :)

R.I.P en stjärna!

Vila i frid en Stjärna med en otroligt underbar röst och underbart bra låtar <3
Det är för många stjärnor som lämnar våran värld....Livet är inte rättvist i bland!
Jag mötte ju faktistk Amy Winehouse i London 09.


Underbar låt!

hej från spy Mansatha

Hade en mycket trevlig kväll i Falun. Lite för mycket alkohol för min del, som slutade med en sovande Mansatha inne på krogen som till sist blev spyor på golvet. Det får ta ett tag innan jag besöker den krogen igen! men hade annars en mycket trevlig kväll med mina brudar, tack <3
I dag mår jag sämre, men det är sånt man får ta!

Nu måste jag åka och handla som jag verkligen inte orkar!! Sen så måste jag väl ta tag i mitt stökiga rum. Men egentligen vill jag bara ligga i soffan o typ dö?

Min otroligt konstiga natt!

Jag vaknar runt 02.33 i natt av att jag frös. Jag drar då på mig täcket. Men täcket var inte riktigt som jag hade tänkte mig, det hade liksom åkt ner/ur från påslakanet. Så jag försökte halft sovande dra upp täcket som de skulle vara. Men då typ snurrade det sig inuti påslakanet. Då sätter jag mig upp knäpper upp knapparna som håller i hop påslakanet ner till, drar ut täcket och slänger påslakanet på golvet, drar på mig täcket och sover vidare. VEM GÖR SÅ?? Skulle typ vara mycket lättare o typ skaka täcket till rätta, men nej då så ska vi göra det krångligt. HAHA
HAHA! Jag ska försöka tänka lite smartare om det händer någon annan natt :)



Jag har inget liv

Mitt liv består av jobb,jobb, jobb och så lite mer jobb! Har inte så mkt liv framför mig förren till på fredag eftermiddag då jag o mina bruds åker o hälsar på Sandra i falun de ska bli awsome!! Vi hörs väl lite senare när jag fått tillbaka mitt liv litegrann!! :) pöss

Gympa och trötthet!

Tjenare allihopa!! Ihelgen var det ju gymnastik läger och det var riktigt kul :) En sak har jag lärt mig under dessa dagar " ska du fram, fram". (ni som var där fattar :)
Igår vid den här tiden gick jag och la mig. Somnade runt 8 var så himla trött.. så sov runt 10 timmar och det var så himla skönt att vakna utvilad :) Jobbet i dag blev inte lika jobbit :) Så ska försöka lägga mig tidigt i dag oxå. För i morgon har jag dubbelpass att se fram emot inte kul. jobbar 7-15.30 sen 17.50-21.50!!!
Tod inte så många bilder i helgen. Men här vi i alla fall en bild på gamla stora gruppen. Och de va jag VEra o Lina som åkte till lägret :)

Snart ska du tillbaka!!

Idag polisanmälde jag min älskade HTC! längtar tills jag fixat alla med hemförsäkringen och allt så jag kan köpa mig en ny! Vill ha tillbaka den nu!!
Har bara kartongen kvar! Det gör ont i mej varje gång jag ser den :(

Träning på G!

Drar och gymmar nu en stund med Sophie! Jag ska klara mitt mål!!!
Tränings kläderna på! Jag är redo!

Ut på äventyr som pudel!

Drar ner på Strömmingsleken med mina underbara flickor :) Kör på Lite Lockigt/afro/pudel style i dag i håret ;) haha

Kryssning Bokad!!

Första September åker jag och tre sköna brudar på kryssning igen! Det kommer bli hur nice som helst. Vi åker åter igen med 100% pary kryssninge! Åker på torsdagen och kommer hem lördagen :) till Riga fram o tillbaka! :) Längtar som fan!
Bokade nyss tåg fram o tillbaka till Stockholm! Jag gillar helldre tåg än buss :) Det ska bli så himla kul :D
Sist vi var på kryssning- Studentkryssningen! :)

Tackkort!

Håller på att fixa tack korten från studenten, så här 2 månader efter ;) ääh är man en Unger är allt sent ;) hihi
bättre bild på Tackkorten KAN komma i morgon (om tiden finns hihi)..

Imorgon jobbar jag Dubbelpass o sönda 7-16 kul liv!!

mitt mål

Jag har ett mål! Ett mål som jag ska nå den här terminen! Det här målet betyder mycket för mig. Jag ska kämpa för att uppnå detta mål. Det är ett mål jag behöver nå............Att komma i medium byxorna på jobbet......

R.I.P min kära HTC!

Min kära HTC finns inte med mig längre!! :( Igår när jag var ute i Stockholm på en krog dansade vi och hade kul, sen när vi skulle ut och ta luft så var väskan min öppen och min kära, älskade mobil borta! Jag blev så jävla ledsen, varför ska detta alltid hända mej!! Jag Ger upp snart. Jag ringde efter mamma från en lånad telefon och hon kom och hämta mej. Jag grät hela tiden som om nån hade dött!! Jag kan inte komma på sist jag grät så här mycket/ hysteriskt. Så i morse när jag vaknade var ögonen helt svullna av allt gråt!!
Idag är jag inte lika ledsen, idag är jag bara förbannad! på folk som inte kan lämna tillbaka saker som inte är ens egen. Och för att jag alltid har en sån otur :( Jag ska ge det ett försök till, om ja inte får behålla den ska jag inte ha någon telefon!!
Saknar dej redan!!

RSS 2.0