Barnvakt

Igår efter skolan så var jag och Tilda barnvakt åt Lisas 2 små tvillingar. Sötare tvillingar kan man leta efter =) Jag och ilda var jätteduktiga tyckte jag och barnen värkade gilla oss :D

Men dom måste varit sjuka elr nått. för ja har skit ont i halsen nu och täppt i näsan...Men det är väl sånt man får ta ;)



                                     

Naima, det ska mitt barn heta!                   Och lilla Elias =)


Städning och Michael

Nu har jag städat hela vårat hus i typ 1-2 timmar. Själklart har jag lyssnat på M.J medans jag städa :D Det är så skönt när det är fint och frächt.  Jag får nämligen en gäst i kväll :) Vera ska komma och sova hos mej :)




Dammsugaren i högta hugg! Kör på min rosa mjukisdräkt i dag :D

Hörs senare


Pepparkaksdeg

Idag gick jag och köpte Pepparkaksdeg :D Otroligt gott var det :) Men man orkar inte äta så mkt för det är så mäktigt, så jag har nog kvar i helgen oxå ;) haha
Tur att man e snygg, jaa bilden blev väl lite suddig :P

HLR

Idag examerade(elr vad det heter) jag mej i HLR. Jag fick visa att jag kunde utföra HLR, och att jag kunde lägga personen i fram stupat sidoläge :) Gick väl helt Okej bara att jag inte fick in nån luft 2 av 4 gånger iin andingen :P HAHA


Sen fick man ett litet häfte där det typ stod en lite förkortning av vad man ska göra.



Och mitt namn på backsidan :D


Cash flow

Min första egna 1000 lapp :D



WIHU :D


Dagar kvar...

         




:D                                          

Testar..

MANSATHA TESTAR...

Ett läpp förstorande läppglans

Pris: 119:- Lindex



Man pänslar bara på det som ett vanligt läppglans. Det ser även ut som att man har på sig ett vanligt läppglans. Det stigger och typ bränner när man har det på sig. Sen e det bara att vänta :P



Okej jag har inte världens bästa bilder....Men det här är innan...



Efter.. Ja vet bilderna e lite konstiga så de e svårt att gemföra.

Restultat: Jag tyckte att man såg lite av resultatet. Man borde fått större läppar. I alla falla av priset jag betalade för den. Men ska använda den flera gånger och se oc h det kanske blir bättre sen ;)


Jag kanske ska börja med en ny kategori: Mansatha Testar...


Pluggande igen..

Nu ska jag försöka plugga i en timme eller så. Har en uppgift om utvecklingsstörning som ska inte på mångad och jag har inte ens börjat :S Så skriver nog nått sen ;)



Pluggar med mina fina glasögon på ;) HAHA


Dåligt bloggande...

Dåligt bloggande pga....



Pluggande! Observera mina fina naglar :)


Nu säger jag godnatt

Helgensplaner!

I morogn efter skolan så kommer mormor och hämtar mej. Då är bilen packad med gympa kläder och vi drar iväg till Östersund. Jag ska nämligen hjälpa henne att sälja lite kläder där. Det var faktiskt länge sedan jag hjälpte till med det.

När jag var mindre tyckte jag alltid det var kul när vi åkte iväg ner mot skåne och bodde på hotell och hade det mysigt. Ser verkligen emot att sova på hotell :D

Hoppas det blir en mysig liten resa med mormor min.



Söt mormor i Riga :)


Matteplugg

Nu har faktiskt jag varit duktig som satt mej ner och jobbat matte i ungefär en timme tummen upp för mej! :D

Men det hade inte gått om ja inte fick lyssna på min älskade Michael ;)



tummen upp!


Kattungarna

Nu är det full fart på kattungarna kan jag säga. Till helgen blir dem 4 små liven 1 månad. De e så otroligt sööta :)
Jag och Isabel har böt den här kullen nu. Det blev G kullen. Så namnen blev: Greta, Greger, Gunvor och Gösta. vi vet inte riktigt vilka om e killar och vilka som e tjejer än men vi har döpt dem andå. Jag vet itne riktigt om resten av familjen godkänner namnen men men.




Tog ett litet dåligt kort på en av dem när den kom och nosa på mina fötter. Bättre bilder km, ja lovar :D


Man tröttnar aldrig...

Man kan aldrig sluta älska honom! Han är så bra! Jag lyssnar och lyssnar och tröttnar aldrig!

Sophie och jag har en liten hemlighet om honom, visst sophie? Efter döden..

Mitt barn ska fan heta Michael i mellannamn ;)



hjärta på honom!

E det nån som vet vrf han alltid har tejp på fingrarna? :P


Tatuering

Jag har alltid sagt att jag sak ha en tatuering. Och jag SKA verkligen ha en oxå! Och snart så fyller jag ju 18 och då är det nog dax. Jag har tänkt mycket på vad jag vill göra.
Jag vet att sen när jag får barn ska jag tatuera in deras namn nånstans. men nu innan vill ja ha en tatuering som betyder nått.

Så nu har jag ältligen bestämmt mej vad jag ska göra :D Jag tänker inte berättta för nån så att ingen härmar mej eller nått. Men jag kan i alla fall säga att den ska göras till min mamma först och främst! Men sen även lite till mina syskon. Men jag har inte riktigt bestämmt mej vart den ska sitta :P

Nu när jag har bott i från henne i 1år nu inser jag nu hur mycket jag älskar henne, det känns liksom annorlunda än när man bor med henne. svårt att förklara...




Tatueringen ska vara till mamma :)<3


Min syrra konstnären!

Jag fick nyss ett brev från familjen i stockholm. Den innehöll en uppgift jag skulle lämnat in för typ 2 veckor sedan (oopps). Men det var än teckning som Sarah min syrra ritat.



Så här duktig tror jag inte jag var när jag var 4 år :O

Sen när jag var ner senaste gången och hälsade på så kom jag ut i hallen och hon hade satt upp bilder på alla garderober.

   

Klicka för att på bilderna större..
Hon e så söt i bland :P


Vaccination

Jag ska bara tala om att i går så tog jag svininfluensan vaccinet. Jag är sprut rädd så det var ett stort mod jag hade när jag satte mej på den där stolen. Det gick faktiskt rätt bra. Men armen gör j*vligt ont. kan knappt röra den. Har även känt mej hängig och seg i dag. Lite illamående oså för den delen. Men men det är sånt man får ta ;)



Vi var så snygga i väntrummet efter sprutan :)


Dålig bloggning!

Hej jag vet att jag inte har bloggat på ett tag. Jag antar att jag har tappat intresset lite. Det känns som jag inte har något att skriva om längre.

Men nu ska jag kanske försöka ta ny friska tag och börja blogga igen. haha


Vadet börjar....nu!

Innan sommaren så gjorde jag och Sophie upp ett vad. Det löd såhär:

När det börjar snö så ska vi sluta äta chips, godis och snacks (bortse från popcoen, kakor och bullar). Det ska snöa så att det hamnar på tröjan och det blir vitt. Vadet slutar när snön är helt borta från marken.
Och i dag 4 Nvember snöade det hör i söderhamn. Så nu får inte jag äta nått godis eller Chips på typ evigheter, jag kmr inte klara det men jag måste!

Och sist ja åt chips var typ förra helgen, ååh det var länge sen, kmr saknar chipsen!
Så nu kommer jag käka popcorn tills jag bör elr nått :P

 

Vi ses väl nästa år! Hejdå till det här!
Men ja får äta grönsaker och dipp!


Och heej till popcornen ;)


Slutat att blogga?

Har jag tappat blogg suget? Jag tror nästan det. Jag har inte känt mej så pigg på att blogga den här veckan. DEt har varit lite mycket i skolan, och sen ahr jag inte riktigt vetat vat jag ska blgga om... Förlåt.
Man ja ska gottgöra er sen och blogga 24/7 haha ;)

Idag blev jag klar med en uppgift som skulle vara inne för få se nu.... 2 veckor sen? Usch  hatar skolan just nu vill bara lägga mej och sova och aldrig vakna!




Tillbaka till skolan

I dag var det första dagen efter höstlovet. Det var riktigt segt i morse att komma upp, men ja kom upp. Min hjärna lever sitt egna lilla liv och jag skojar verkligen inte. Den är helt off. Men men får se när den kommer tillbka till det vanliga.

Jag har ganske mycket i skolan fast ändå inte. Lite uppgifter som jag ligger efter med. Men men ska nog göra dom i veckan.

Ingen träning i dag pga, Vaccination i hallen där vi ska vara  i. Så nu ejag bara hemma tror jag ska titta på nått avsnitt av OTH :D

Vi hörs senare!




Jag och mina ortoligt snygga glasögon! Älskar doom :)


Halloween kvällen

Halloween kvällen spenderades ute i Ljusne med trevligt folk :D Det måste vi göra om tjejer :) Alla var typ utklädda utom jag och tilda men det var det samma. Sen åkte vi hem till Swingen och sov där :)
Dagen i dag har varit väldigt seg legat och latat oss och ätit Donken tills vi typ spydde :O

Ni får inte så många bilder här. Lägger upp dom på Facebook i stället :)



Puss på er tjejer ni som gjorde kvällen värd :)


RSS 2.0