Partykryssningen

hittade en bild om mej och belle och våran stalker på dansgolvet.....kolla i vänstra hörnet... han killen där i mellan oss var våran stalker!! Behöver inte säga så mkt, belles blick säger allt.....
fler bilder kommer sen :)

Good bye!!

Drar till Götteborg nu med brudarna!! Lovar mycket bilder!!! Ses på söndag!! pööööööööös

Hiss o Diss

Jag känner att jag måste få göra en Hiss o Diss lista..Har så mkt jag skulle vilja hissa o dissa av mig!!
HISS:

1. Ny tvättade kläder
Hade tvättstugan i går. Ååh gud va gott de luktar när man sätter på sig ett av plaggen dan efter som är nytvättade. Det luktar sååååå gott!! Och nytvättade lakan är ännu mer underbart!! Så tvätta oftare gott folk!!
2: Road Trip
Imorgon beger jag och mina kompisar på en Raod Trip Till GÖteborg. Sedan en dag ska vi även åka på Ullared. Men att åka på road trip har jag inte riktigt gjort. inte när man är så många. Men va mysikt att sitta i en bil men tjejer som man älskar o bara umgås. Me like. Därför blir det dagens hiss!
DISS:

1. Laleh- I så mycket bättre

Jag tycker det är kul attt titta på programet Så mycket bätte, för att vissa gör om låtarna så himla bra. Dock är det ganska tråkigt personer som är med i säsäongens avsnitt.. Men jag gillar skarpt Jason (timbuktu). Back to da diss..Laleh har fått så himla bra kritik för att hon har gjort så bra tolkningar av allas låtar osv. Typ nya September. Det är bara hennes tolkningar dem spelar på radion tex. Men jag tycker faktiskt inte att hon gör det så bra. Hennes låtar låter skrikiga o inte alls bra. Bedömm själva!

Lyssna på hela, det är mer mot slutet "skriket" kommer.. Och när hon sjungerr- hur mycket jag älskar dig, vis 1.10 låter hon som e bäbis, ursäkta......

2. Sura människor som har tvättiden efter mig..

Ja ni fattar ju själva. min maskin höll på att tvättas o det var 1 min kvar tills den skulle vara klar. Och det var 2 min kvar tills min tvätt tid va slut. Gubben efter mig frågar- Har du klocka? För jag ska tvätta nu klockan tre... jag svarar att den är 58 jaha okej men då väntar jag... han sa så bara för att pointera att han har tvättid nu!! uscha diss på sånna

Åtta


only 9



14


Stockholm i mitt hjärta!

Imorgon åker jag till älskade Stockholm. Det ska bli så otroligt sköööönt att få komma bort från den här stan o dem problem jag har här. Bara släppa allt för en helg känns bara helt underbart. Träffa älskade människor som jag har saknat såå mycket!! kommer som sagt bli underbart!!! Hela november (som e kvar) kommer bli heelt underbar, ullared o sen kryssning :D jääj!!
Life is really a mistery!

Man kan inte annat än bli tår ögd!

Ja bara gråter...Så fiin!

15 to go!

jäää

16 dagar kvar!!


17 days left!!

jäää

Nedräkningen har börjat!!

Nedräkningen har börjat (dock 6 dagar för sent...) till kryssningen den 24-26 november!!

Mitt söta lilla troll!

Hur kan en människa vara så himla sööt!!
Min lilla Gary :)

PippiTröja

Äntligen har jag köpt mig en Pippi Tröja...Som jag har letat!!
499 kr, så himla värt pengarna!



HOME

Nytt i hemmet!
Lampa o fina krukor
En lampa till hallen, som på den här bilden ser ut som månen....

Skulle bara säga hej

Hej skulle bara säga att jag faktiskt lever!! Har varit väldigt upptagen nu på sista tiden. Ihelgen va ja tex på tumbling kurs i Stockholm!
Jag lever i alla fall men är så trött så jag går o lägger mig nu tänkte jag ;)
Typ hälften av mina älskade Gympa barn sist vi var på tävling! Dem var på tävling nu i helgen oxå, då kom dem på delad tredje plats, så duktiga :)

RSS 2.0