I love YES!

Yes är det bästa diskmedlet som finns!! Släng er i väggen billiga diskmedel. Billigt är inte alltid bra! Sattsa på lite dyrare som faktiskt är mycket bättre!! :D
Äntligen har Yes kommit till vårat hem, den är välkommen med stora armar! :)

hemma fru i dag :)

Min sambo åkte till Kalmar i går o ska stanna där i en vecka. Jag har alltså hela lägenheten för mig själv( bortsett från katten som i och för sig tar ganska stor plats). Visst de kan vara skönt till en början att vara själv, men sen kommer jag nog sakna dej min sämbo!!
Idag har jag jobbat, tillbaka från min sjukdom....Är utmattad!! haha
Idag ska jag handla,städa, laga mat o baka! En riktig hemma fru! :)

Fixar o donar!

Städar,tvättar o fixar i lägenheten! Inte alls kul, men man måste...Jag är även sjuk så det gör allting jobbigare.. blit typ utmattad bara att gå ner till tvättstugan...Men är så trött på att bara ligga still...Låg hela dagen i går så i dag får ja bita i hop o fixa lite här hemma!
Har gjort en student vägg i mitt rum, hihi jätte fin tkr ja :D
Bättre bild kommer snart :)

Beställt!

Är lite sjuk just nu, så vad är inte bättre än lite internet shopping, från NELLY.COM! :D
Leopard Ruched Playsuit SEK 90, Club L - NELLY.COM
En jumpsuit i leopard! :)


Sateen Mesh Bodycon Dress SEK 175, Elise Ryan - NELLY.COM
Snygg party klänning :)


Exclusive Doris SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Är kär i dem här skorna!!!


Edit Dress SEK 250, Sisters Point - NELLY.COM
nu har jag massa fina kläder tills kryssninge! :) thhihi

Gårdagen!

Det bli som sagt alltid kaos när vi festa tillsammans. Jag och mina flickor. Vi var 5 st brudar, ja belle lina camilla o malin. Jag förstår inte att vi kunde spåra så mycket. Men vi hade det så jävla kul!!
Jag ska sammar fatta kvällen med korta ord:
  • securitas kom!
  • Belle spydde i diskhon
  • Camilla tod sönder malins shot spel
  • Grannarna klaga (camillas svar tillbaka -håll käften)
  • Jag tror jag ramlade minst 15 gånger.
  • Jag ramla så illa en gång att jag slå i nacken o trodde seriöst att jag var förlamad. haha
  • KROGEN!
  • Köpte pizza för 155 kr.
  • Taxi hem till belle
  • ingen nyckel hem till belle
  • camilla fick klättra upp till belles hus för att komma in.
  • inne, sova!
haha kvällen var sjukt rolig...tyvärr hade jag ingen kamera med mig, så tyvärr inga bilder.... Men ikväll kör vi igen då tänkte jag ta kameran med mig :D
Smell you later!!

Malin

Jag fick lite tunga ord av Malin för hon inte var med på en bild när jag skrev inlägget om att festa så här Malin har du en bild på dig ;)
E du nöjd nu?

Snart kommer jag hem!!!

Förhoppnignsvis sista dagen jag får sova här i mitt provisoriska hem! dem blir nog klara med tapetseringen i morgon. Ska bli skönt att få komma HEM igen!
SEn i morgon är det fredag! Fredag är lika med fest för en gång skull! Och jag ska festa utan måtta!! Det var ett tag sen så lika bra att köra ALL IN båda dagarna!! sjukt taggad! :D

Fest i helgen!!

I helgen är jag ledig. ledig = FEST!!! Asså sist jag festade var när vi var på kryssning första september o innan de var jag ute på krogen i sommras! inte tillåtet att det gått så långt.... Men jag är sjukt taggad!!! Vi kör både fredag o lördag!! och vi ska gå ALL IN!!
Min första halloween firade här i söderhamn = Min fösta kväll jag någonsin däckade!!
Mina älskade brudar
skytten fest
första klassfesten
Nöden har ingen lag...när man e onykter
Jaa några bilder från olika fester, jag älskar att festa med mina brudar för det händer alltid något roligt och alltid något oväntat!! Love ya!!

Min älskade B&J

Nu har jag hämtat min glass o jag njuter!!! Tyvärr har den smällt lite för mkt men det e gott ändå! Tyvärr finns de inte någon frys här nere så jag måste äta upp allt som e kvar.....Jag känner nu att de börjar bli för mkt  :S
Half baked ska det vara ;) mums

Ska jag eller ska jag inte?

Jag är så otroligt godis sugen just nu, det har jag med all rätt att vara. Det är nämligen den veckan i månaden för mig, då alla kvinnor få känna suget av något sött.... Och det blir inte bättre när jag vet att jag har en Ben&Jerry glass, en fet godis påse och jordnöts ringar hemma hos mig.....
Nu står jag i valet o kvalen om jag orkar åka och hämta allt de goda! :D
ääh jag tror jag åker och hämtar de!! Jag måste!!!

Provisoriskt hem!

Dem håller på att renovera hemma hos oss så där kan vi nu inte bo i längre.. Plast o grejer över allt. Så just nu bor jag hos mormor, eller i ett uthyrnings rum hon har i källaren. Så där bor jag o Kyo just nu.... Men förhoppningsvis blir dem klara snart :)
Idag ahr jag inga planer, vill helst bara ligga o slappa! Men ska nog till gymmet snart med Sophie ;) nu tänkte jag sätta mig ner i göra en ny header, de va ett tag sen :)
här bor jag just nu, finns en toalett o ett litet kök :)

Jag i dag!

Körde på mittbena i dag, börjar gilla det allt mer o mer! :)
Börkar sagta men säkert vänja mej med att ha mittbena, har alltid haft sne bena så nu känner jag att jag vill göra nått nytt med mitt hår ;)

Ärenden mm.

I dag var jag ledig, hur skönt som helst efter att jobbat 6 dagar i rad o börjat klockan 7 varje dag... Så la mig vid 21 i går kväll o sov till 9 i dag. 12 timmars sömn behövdes, skulle kunna sovit längre om jag inte skulle upp o bli interjuvad av tidningen.... jobbigt att vara kändis i bland, men vad ska man göra *suck*
Var en sväng i affärerna o handal nödvändiga saker ;) Nu på hösten/vintern blir jag alltid som en torrboll så nu har jag laddat upp med body loation och fot o hand kräm :) hihi
Älskar Lypsyls hand cream hur sköön som helst, rekomenderar starkt ;)



Min nya klänning!

Min klänning jag beställde kom nu i veckan, den är jätte fiin!! älskar den verkligen!!
liite suddig bild bakifrån men man ser i alla fall lite av den :) Älskar den verkligen den är så himla fin!! :D

Våran katt är störd!!

Kyo la sig under vardagsrummsbordet...Den gär katten är inte normal det kan jag lova ;)

Tatueringen!

Nu har jag äntligen fått en bra bild på min tatuering! ( bara för att min mobil kamere är bäst ;) )
"You never know what life is like, until you have lived it"
Står det, inte bästa bilden men, den bästa jag kunde få :)

Nu kan jag ändligt se den själv med mina egna ögon, om jag tittar på den här bilden :)

vad e grejen?

Vad är grejen med C-string? Varför ens ha trosor på sig? Jag förstår mej inte på dagens mode?
Ååh, hur f*n sitter dem på plats? Förlåt om bilderna är för nakna..

Spring dags- ja ni läste rätt!

Bara för att det är fredag idag, o bara för att jag ska kunna äta dem där chipsen i kväll framför iidol går jag därför ut o springer!! Jag menar inte en lång runda för det orkar jag inte, utan ska ta en kort liten runda, alldeles perfekt för mig ;)

Tapetserat snart?

På måndag kommer dem och sak börjar tapetsera hemma hos oss :) Äntligen!! Då kanske det äntligen börjar se ut som ett fint hem. Och man kan börja sätta upp saker på väggarna och börja få i ordning :) Jag gillar det!! Men det kommer nog vara jätte jobbigt medans dem håller på. Alla möbler ska stå i mitten av rummet. kommer nog inte vara så kul.. Dammit o jobbigt :( Pluss att vi har katten....Vi får låsa in han på toaletten :)
hihi
nu ska jag gå o lägga mig... Laddar inför 6 arbetsdagar i rad.. O alla 6 börjar jag klockan 7, det kommer vara sjukt jobbigt....

Kanelbullensdag + Tandläkaren

Var nyss hos tandläkaren hon drog bort grejen jag haft under mitt tandkött! Och jag har inte ont längre...HALLELULJA!!
Det firar jag med att gå in på tempo och köpa kanelbullar. Det är ju trots allt kanelbullens dag! Hade tänkt o baka själv få se om jag orkar/hinner göra det sen...
Nu blir det att titta på lite DEsperate houswives o sen stäääääääda!!!
Bulle o juice.. Fanns inge mjölk till kaffet :(

DÖD!!!

Jag dog bokstavligen hos tandläkaren i dag! Det tog längre tid än sist o nu fick jag antibiotika grejs under tandköttet. För det första fick jag en bedövnings spruta så jag höll på att dö!! Men efter det kännde jag ingenting så det var ju skönt... Men när bedövningen släppte efter en halvtimme!!!! Då!! OMG!! Jag trodde jag skulle dö verkligen!! Jag har nog inte haft så ont i hela mitt liv.. Så jag la mig och vila några timmar för att slippa känna smärtan!
Det är lite bättre men jag kan inte tugga nått, så det blir potatismos för mig fram över :) Men nu har jag mindre ont, ska tillbaka på tisdag o sen om de inte blir bättre så ska jag få antibiotika tabletter... Håll tummarna för mig att det blir bättre!!

RSS 2.0